Werkwijze

Voor onze afspraak stuur ik u een intakeformulier zodat we met de gratis kennismakingswandeling van een uur van start kunnen gaan. Hierin bespreken we je vraag en maak ik een inschatting van het aantal wandelingen. Hoeveel wandelingen je samen wilt maken is afhankelijk van je vraag, wens en doel.  De gemiddelde duur van een traject is gemiddeld 3 tot 6 wandelingen. We werken  stapsgewijs en bouwen naar jou vraag of doel toe. Onderweg doen we oefeningen om de aandacht op je vraag en de mogelijke oplossing te richten. 

Een kenmerk van wandel coaching is, dat het dynamisch is. Wandelen geeft een lichte flow ervaring, dit zet je naast lichamelijk ook geestelijk in beweging.

Tijdens de sessie kan ik verschillende methodes toepassen afhankelijk van je vraag en doel. Ik ga hiervoor bekijken wat het beste bij je past en waarmee ik je het beste kan ondersteunen. 

De antwoorden komen uiteindelijk altijd uit jezelf en daarom heb je aan het eind van het traject inzicht in je eigen functioneren. Je staat steviger in je schoenen, waardoor je weer het vertrouwen en de inspiratie hebt om je eigen richting te bepalen.

 

Tarieven

Per wandeling van een uur, reken ik € 60,-. Over dit bedrag is geen btw verschuldigd.

Wandelcoaching komt niet in aanmerking voor vergoedingen van de verzekeraars, het is een investering in jezelf.